Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Lake Vieuw Residence

Cyprus

€ 211.000 - € 754.000 exclusief btw

Lake Vieuw Residence

  • Adembenemende zee- en stadspanorama's

  • Breed scala aan appartementen van verschillende grootte, penthouses en villa's

  • Unieke gated compound met overdekte faciliteiten: fitnessruimte, zwembad en bewoners dakterrassen

Introductie van Lake View Residence, een verfijnde collectie van drieënveertig, een, twee en drie slaapkamer appartementen samen met vier slaapkamer penthouses.

Deze residentie beschikt over tien prachtige villa's met drie en vier slaapkamers met verbazingwekkende intelligente ruimtes en een modern design. Dit is een plek waar elegantie en comfort samenkomen en een verfijnd huis biedt dat is ingericht met die warme accenten en goed doordachte details.

Elke residentie verwelkomt u met open keukenindelingen van hoge kwaliteit, woon- en eetgedeeltes die perfect zijn ontworpen voor voedselbereiding en die intieme momenten en badkamers en toiletten worden aangevuld met heerlijk sanitair.

Lake View Residence is een rustige oase van rust in een prachtige buitenwijk van Limassol met een adembenemend panoramisch uitzicht op de zee en uw prachtige local. De uitstekende residentie is de perfecte illustratie van een luxe eigentijdse levensstijl die flexibiliteit en puur comfort biedt. Compleet met alle voordelen van een luxe accommodatie om een uniek scala aan faciliteiten op het terrein te beheren en een hoge mate van stijl, ruimte en weelde te bieden. Een boetiekresidentie van luxe en welvaart die een woonervaring biedt als geen ander.

Gegevens

Project ID292054

Prijs€ 211.000 - € 754.000 exclusief btw

Aantal units 43

Woonoppervlakte 52 - 188m2

Perceeloppervlakte 87 - 287m2


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Kato Polemidia

Plaats Kato Polemidia

Land Cyprus

Aangeboden door:

Prime Property P.P. Limited

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project