Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Puerto De Mazarron

Murcia, Spanje

€ 86.995

Woonoppervlakte 60m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Mooi duplex type appartement eigendom: als een huis. Binnen een omheind complex met een groot gemeenschappelijk zwembad en een zeer goed onderhouden terrein. achterdeur ingang van binnen rondes. Amerikaanse keuken met bergkast, raam met uitzicht op entree en interieur van complex. Goede maat woonkamer met airco geïnstalleerd. Grote deuren openen naar een groot terras aan de voorzijde, die een andere ingang maken naar de buitenkant van het complex. Veel ruimte om te zonnebaden of uit eten te gaan, met een windscherm zonder windscherm. Boven 2 ruime slaapkamers met inbouwkasten: een kijkt uit over het voorterras en een naar de binnenkant van het landgoed. Een grote familiebadkamer. Afzonderlijke grote airco boven. Verkocht min of meer zoals gezien, klaar om in te trekken. geweldige vakantie; veilig voor een lock-up en ga tweede huis. slechts enkele minuten lopen naar het stadscentrum met alle voorzieningen; direct naast de wekelijkse straatmarkt; minuten van de stranden en promenades en jachthavens, en het busstation !! Plus slechts 10 minuten van het nieuwe winkelcentrum !! Geen auto nodig !!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID293927

ID makelaar1314

Prijs€ 86.995

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Postcode 30860

Plaats Puerto De Mazarron

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Calida

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Blue Med Invest

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning