Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Mazarrón

Murcia, Spanje

€ 795.000

Woonoppervlakte 700m2
Perceeloppervlakte 21.300m2
Aantal badkamers 6
Aantal slaapkamers 7

Omschrijving

Uitgebreide plot met verschillende zones. In totaal 21300m2. Omheind. Drie afzonderlijke huizen. Hoofdhuis: 340m2. 3 slaapkamers en 3 badkamers en een kleedkamer op de begane grond. Enorme keuken, wasruimte, bijgebouw, garage, patio's en terras.Basement met zeer ruime bodega (wijnkelder). Exterieur: decoratieve tuin met zwembad, chill out gebieden, kennels, grote oprit, zomerkeuken, barbecue en "moruno" oven allemaal klaar voor gebruik !! Kan worden gebruikt voor evenementen !! Appartement: op een apart perceel in het hoofdperceel, 60m2 met 1 slaapkamer, 1 badkamer, woonkamer en keuken. Cortijo (landhuis): op een apart perceel met parkeerplaats, een "vogelhuisje" (kan een ander appartement zijn), garage met houtopslag en buitenoven (barbecue en opslag. 300m2 huis om te hervormen, 2 niveaus, veel kamers om maak een nieuw huis of B&B of wat u maar wilt, en precies naar uw eigen ontwerp! Zeer grote olijfproducerende plantage !! volledig omheind. elektriciteitsnet; bronwater voor tuin enz .; water van Country Club; 2 pozo ciegos. goede toegang vanaf snelwegen via goede rijstrook. Het best gezien om distributie, schoonheid en waarde te waarderen !!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID294012

ID makelaar931

Prijs€ 795.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Postcode 30870

Plaats Mazarrón

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Calida

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Blue Med Invest

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning