Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Willingen Upland

Noordrijn-Westfalen, Duitsland

€ 250.000

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 1.047m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Een rustig gelegen bouwperceel, aan het bos met prachtig uitzicht over de piste van Willingen. Beschrijving Op dit prachtig gelegen bouwperceel kunt u een mooi woonhuis bouwen. Een woonhuis voor vaste bewoning, helaas is in dit gedeelte van Willingen een vakantiehuis niet toegestaan.  Het perceel is ca. 1000 m² groot en is volledig ontsloten, dit betekent dat gas, water en electra tot aan het perceel liggen en het alleen nog op het perceel aangesloten hoeft te worden. Laat u verleiden door het prachtige uitzicht en de rustige liggen, maar toch niet ver van het centrum van Willingen vandaan. Omgeving Het perceel is het laatste perceel aan de straat, welke in het bos met een keerplek eindigt. Een super rustige gelegen perceel met wandelpaden voor de deur. Willingen heeft een hoop te bieden, er zijn supermarkten, winkels, scholen, artsen, veel toeristische attracties en steden als Olsberg en Brilon liggen op een paar autominuten verwijderd. Bijzonderheden Het is een bouwperceel waar alleen huizen voor vaste bewoning zijn toegestaan, dus vaste verhuur of eigen gebruik, maar verhuur aan vakantiegasten is niet toegestaan. Prijsgegevens Vraagprijs € 250,000- k.k.   Kosten koper: 6% overdrachtsbelasting 3,57% incl. 19% BTW makelaarsprovisie 1-1,5% notaris- en gerechtskosten

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID294307

ID makelaar1120

Prijs€ 250.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

UplandParcs

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning