Bezoek de beurs

20 - 21 Januari 2024 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in San Fulgencio

Murcia, Spanje

€ 299.000

Woonoppervlakte 133m2
Perceeloppervlakte 181m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Mooie nieuwe ontwikkeling met meerdere mogelijkheden
Carla Villas IV is een nieuw residentieel complex bestaande uit mooie onafhankelijke villa's met privé zwembad in de stad San Fulgencio, op 3 km van het strand.

In deze rustige omgeving, vindt u de residentiële Carla Villas IV, villa's met 3 slaapkamers, 2 badkamers en 1 gastentoilet, woonkamer, keuken, terras en percelen met prive zwembad en parkeerplaats.

De inrichting en uitrusting van deze woningen is uitstekend. Materialen van topkwaliteit, technologie toegepast op de behuizing om maximaal comfort voor de bewoners van het huis te bereiken.

De kristallen zijn een van de grote protagonisten van deze villa's. Met het doel om het overheersende en zonnige landschap binnenin het huis maximaal tot zijn recht te laten komen, omringen de omtrekkristallen, in ramen en balustrades de binnen- en buitenruimte.

San Fulgencio ligt op slechts 30 minuten rijden van de luchthaven van Alicante en ligt dicht bij Guardamar en La Marina met meer dan 12 kilometer aan stranden. De ontwikkeling is in de nabijheid van vele dagelijkse voorzieningen, waaronder winkels, bars, restaurants en supermarkten, waardoor het perfect is voor het hele jaar door wonen of vakantie. Het heeft uitstekende verbindingen met Alicante, Elche en Torrevieja.
Al genoeg van al dat online zoeken naar een passende woning?

Ga met ons mee op een VIP-oriëntatie-trip naar de Costa Blanca vanaf slechts € 150,- per persoon.

Laat de toonaangevende Costa Blanca-specialist van Europa sinds meer dan 40 jaar uw gids zijn voor de beste nieuwe en bestaande woningen in deze regio. Ons vierdaagse arrangement bestaat uit retourvluchten vanuit Nederland of België, accommodatie en maaltijden in het Hotel MASA te Torrevieja. Onroerend goed bezichtigen met uw eigen MASA adviseur die u gedurende uw tijd in Spanje persoonlijk zal begeleiden. Wij hebben meer dan 36,000 gezinnen geholpen hun huis in Spanje te vinden en we willen jou ook graag helpen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID295547

ID makelaar1822

Prijs€ 299.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 03177

Plaats San Fulgencio

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Masa International

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning