Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Altaona

Murcia, Spanje

€ 400.950

Woonoppervlakte 128m2
Perceeloppervlakte 425m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Prijzen vanaf: €400 950Welkom bij de Balance Villa's, een ervaring van het leven in Murcia als geen ander.Elk huis, onopvallend genesteld in de prachtige natuurlijke omgeving, biedt unieke toegang tot het buitenleven. Onze woningen zijn speciaal ontworpen om eindeloos uitzicht te bieden op de golfbaan, meren en het verre platteland, van binnen en van buiten.Tuinen en terrassen op het zuiden zorgen ervoor dat u kunt genieten van de warme winterzon, en royale raampartijen bieden uitzicht over de regio vanuit het comfort van uw eigen woning. De huizen zelf zijn ontworpen om comfort, privacy en efficiëntie te maximaliseren.Vanuit Las Vistas Altaona heeft u binnen enkele minuten toegang tot de voorzieningen van de stad en de plaatselijke stranden, evenals hoogwaardige medische voorzieningen, terwijl u geniet van rust wanneer u thuis bent. Er zijn twee luchthavens binnen een uur rijden.De woningen zijn onopvallend om het landschap niet te overweldigen. Als u in uw tuin staat, krijgt u de indruk dat u zich in de bergen bevindt. De muren zijn gemaakt met een gedeeltelijk stenen gevel die een warme, natuurlijke uitstraling heeft, waardoor de structuur opgaat in de omgeving.Zelfs de platte daken bieden groene vergezichten, in welke richting je ook kijkt. Inheemse planten worden op de daken geplaatst om nog meer het gevoel van een natuurlijke ruimte te creëren. Naast hun esthetische eigenschappen en hun aroma's, werken de planten ook als insect-werend middel voor ongedierte zoals wespen en muggen, om uw comfort verder te vergroten.Het L-vormige gebouwontwerp vertegenwoordigt een praktische verdeling van vierkante meters en biedt maximale privacy. De binnenruimtes zijn zorgvuldig gecreëerd met een logische en comfortabele indeling, grote kamers en royale kastruimte. Binnen en buiten is geen aspect overgeslagen in de zoektocht naar een huis dat comfortabel en efficiënt wonen mogelijk maakt en uw privacy garandeert home. Bouwjaar: in aanbouw

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID295813

ID makelaarCBW-476389

Prijs€ 400.950

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Plaats Altaona

Land Spanje

Regio Murcia

Bekijk profiel

Aangeboden door:

CostaBlancaWoningen

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning