Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Guardamar

Alicante, Spanje

€ 225.000

Woonoppervlakte 79m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

ONGELOOFLIJKE EIGENSCHAPPEN GELEGEN AAN DE RAND VAN LA MATA LAGOON. Het El Raso-complex is gelegen in een woonwijk nabij de kustplaats Guardamar. Het is een uitstekende regio gelegen aan de rand van Laguna de La Mata, een gebied dat speciaal beschermd is voor wilde dieren. Het landgoed is voor het grote publiek toegankelijk met zijn wandel- en fietsroutes en uitkijkpunten waar u de wilde dieren kunt bewonderen die bij de meren leven. U kunt naar de woningen lopen voor een goede selectie aan winkels, bars en restaurants en op vijf minuten rijden bent u op de beste stranden van Guardamar. Guardmar is een populaire stad met zijn vele festivals en prachtige parken om te verkennen in de stad. De woningen bestaan uit één, twee of drie slaapkamers met twee badkamers, zijn modern van stijl en gebouwd volgens een zeer hoge standaard. De woningen bevinden zich in een gated community met mooie tuinen en een zwembad voor gebruik door de bewoners. El Raso Resort is een uitstekende investering met goede verhuurmogelijkheden. Deze eigendommen zijn een must-see, boek vandaag nog uw bezichtigingsreis en ga met ons mee voor een rondleiding door onze grote selectie aan eigendommen. WIJ HOPEN U SNEL TE ZIEN. El Raso is een woonwijk op slechts 3 km van de stranden van Guardamar en de golfbaan Ciudad Quesada, La Marquesa, tegenover een natuurpark met brede lanen. De voorzieningen zijn net bij de ingang van de urbanisatie. We kunnen duplex-appartementen met 2 en 3 slaapkamers en appartementen met 3 verdiepingen vinden met eigen parkeerplaats, gemeenschappelijk zwembad en spa.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID296820

ID makelaar4491

Prijs€ 225.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Plaats Guardamar

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Atlas International

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning