Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Travok

Travok
Güller Pınarı Mah, Eşref, Kahvecioğlu Cd, No: 39
07400 Alanya
Turkey
0031648710234
https://travok.estate

Aanwezig op beurs:

29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht
14 - 15 oktober 2023 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 37
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm LTD.
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2014

Medewerkers

Ali Sharif

Property Investment Advisor

Sep Vish

Sales Agent BeNeLux

Naaz Deets

Expo Coordinator Manager

Negin Akdaş

Sales Agent

Nazy Sharif

Marketing Manager

Over Travok

Travok Allereerst: Travok is geen tussenpersoon of makelaar, u koopt rechtstreeks van de projectontwikkelaar en dus zonder onnodige commissies en extra kosten! Tevens bieden wij onze investeerders 7% huurgarantie en een prognose van waardestijging tussen 30% tot 50% rendement. Travok begon haar werkzaamheden als projectontwikkelaar in 2014, gespecialiseerd in huizen en appartementen in Alanya en Istanbul; Travok heeft meerdere luxurieuze projecten ontwikkeld en met succes opgeleverd aan (vooral) investeerders en kopers vanuit de EU. Waarom Travok? Travok is zelf een projectontwikkelaar hierdoor koopt u als investeerder rechtstreeks van de projectontwikkelaar en betaalt u geen extra en onnodige commissiekosten aan makelaars. Travok staat u bij: een A tot Z concept waar aan alles is gedacht; van openen van een Turkse bankrekening, verkrijgen van een Turkse belastingnummer tot alle zaken rondom uw Tapu en Iskan documenten, door de lokale aanwezigheid en beheersing van de Turkse taal en ook de wet en regelgeving staan wij onze klanten en investeerders bij, bij aankoop van hun droomhuis in Turkije. Kom ons bezoeken tijdens de Second Home Beurs of in één van onze vestigingen in Alanya of Istanbul. Travok: Your HOME Is Here Waardevaste investering? Wist u dat alle huizen en appartementen dat Travok aanbied in Euro’s worden verhandeld? Uw investering is dus niet gekoppeld aan Turkse Lira en om die reden is uw investering waardevast. Gegarandeerde waardestijging? Een tweede huis in Turkije is een zeer goede investering, de waarde van uw woning stijgt in Euro’s en externe invloeden zoals de inflatie hebben ervoor gezorgd dat men massaal in vastgoed is gaan investeren met als het effect dat de huizenprijzen jaar na jaar enorm aan het stijgen zijn. Daarnaast bieden wij op onze projecten 7% verhuurgarantie! Vraag naar de voorwaarden. Over Alanya Alanya is een badplaats aan de centrale mediterrane kust van Turkije (ook bekend als de Turkse Rivièra). De brede stranden met hotels omvatten het Cleopatrastrand, waar de Egyptische koningin zou hebben gezwommen. Het kasteel van Alanya, een gigantisch fort uit het Seltsjoek-tijdperk dat nu een openluchtmuseum is, staat op een rotsachtige blok boven de kust, naast Ottomaanse villa's met rode dakpannen en de achthoekige Rode Toren, een symbool van de stad dat dateert uit 1226. Alanya is aan de Europese vakantiegangers en investeerders niet voorbij gegaan, jaarlijks bezoeken miljoenen mensen deze geweldige stad en de investeerders kopen huizen en appartementen niet alleen als een goed en winstgevende investering maar ook als een tweede huis.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Travok

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden