Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Woningadviseurs Spanje

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch

Woningadviseurs Spanje
Calle Mero 28
30709 Torre-Pacheco
Spanje
06 50203653
https://www.woningadviseurs.es/
Standnummer - 7227

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname 2022
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Jannette Dorsman

Adviseur

Over Woningadviseurs Spanje

Met meer dan 30 jaar ervaring als NVM makelaar in Nederland, kochten René Hoksbergen en Jannetta Dorsman in 2020 hun eerste appartement in Spanje. Met zoveel ervaring in het vastgoed zou je verwachten dat juist zij in staat waren om het kaf van het koren te scheiden als het gaat om een betrouwbare makelaar om hen te begeleiden. Helaas bleek niets minder waar te zijn en liepen ze met open ogen in de val van een rasechte cowboy makelaar. Hun Spaanse droom leek daardoor een Spaanse nachtmerrie te worden. Gelukkig konden ze tijdig actie ondernemen om alles weer ten goede te keren en vonden ze een aantal bijzonder fijne partners om de ontstane problemen op te lossen. Op dat moment wisten ze het zeker: Ze gingen hun eigen manier van werken, waarbij het belang van de klant altijd voorop staat ipv financiële belangen naar Spanje brengen. Integriteit, transparantie, open en eerlijke communicatie, voor René en Jannetta is dit een way of life. En precies dat is waar Woningadviseurs Spanje voor staat: een betrouwbare partner bij de verkoop, aankoop of taxatie van jouw Spaanse plek onder de zon.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Woningadviseurs Spanje

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden