Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Albufeira

Faro, Portugal

€ 580.000

Woonoppervlakte 137m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Bent u op zoek naar een modern en stijlvol appartement midden in het bruisende centrum van Albufeira én op loopafstand van het strand? Dan zijn deze gloednieuwe 3-slaapkamer appartementen in een luxueus en privé condominium vast iets voor u! APPARTEMENTEN In totaal zijn er achttien moderne en stijlvolle appartementen beschikbaar, waarvan twaalf 2-slaapkamer appartementen (91,35 m2) en zes 3-slaapkamer appartementen (137,70m2). De appartementen worden opgeleverd in het najaar van 2022 en bieden alles wat u nodig heeft voor uw vakantie of uw residentiële leven in de Algarve. De volledig uitgeruste keuken is met een stijlvolle glaswand gescheiden van de woonkamer wat een ruimtelijk en sfeervol gevoel geeft. Er is een en-suite badkamer én een aparte badkamer. Verder beschikken zowel de woonkamers als de slaapkamers over airconditioning en een ruim balkon, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. De overzichtelijke grote hal zorgt ervoor dat alle kamers makkelijk te bereiken zijn. Er is een gemeenschappelijk zwembad en twee privé parkeerplaatsen in de garage. LOCATIE De locatie biedt The best of both worlds: de appartementen bevinden zich midden in het bruisende centrum van Albufeira en tegelijkertijd op 5 minuten loopafstand van het strand. Alles is binnen handbereik, zoals supermarkten, traditionele marktwinkels, banken, bakkerijen en heerlijke restaurants. Daarnaast zijn de appartementen zeer centraal gelegen. Binnen 10 minuten bent u met de auto op de A22, 15 minuten in het winkelcentrum Algarve Shopping en 40 minuten op het vliegveld in Faro. Wilt u deze stijlvolle appartementen bezichtigen? Neem contact met ons op. Bent u momenteel niet in Portugal? Geen enkel probleem, wij laten de appartementen en de omgeving graag zien via een live video connectie ter plaatse.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID298202

ID makelaarSAP1512-D

Prijs€ 580.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Albufeira

Land Portugal

Regio Faro

Regio Algarve

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Divine Home

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning