Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Assurances Benoit

Assurances Benoit
20 bis Rue du Faubourg St Jacques
21200 Beaune
Frankrijk
+33-(0)672382772
https://www.courtier-assurances.net/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 12
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm
Eerste beursdeelname 2022
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting 1945

Medewerkers

Over Assurances Benoit

Cabinet Assurances Benoit, gevestigd in Beaune en gelegen te midden van de Bourgondische wijngaarden, is opgericht in 1945 door de familie Benoit. Het kantoor wordt tegenwoordig geleid door Michel Benoit, René Maitre en Loïc Marolleau. Ons team, bestaand uit 12 personen, is zowel gericht op particulieren als op bedrijven en heeft ook een international karakter: wij kunnen u te woord staan in het Engels, Nederlands, Portugees en Spaans. Ons kantoor werkt samen met verschillende Franse én buitenlandse verzekeringsmaatschappijen met als doel een zo breed mogelijk pakket aan verzekeringen aan te kunnen bieden en om oplossingen op maat te kunnen presenteren aan onze cliënten en dit door heel Frankrijk.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Assurances Benoit

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden