Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Geschakelde woning in Monforte Del Cid

Alicante, Spanje

€ 549.000

Woonoppervlakte 207m2
Perceeloppervlakte 380m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

HALFVRIJSTAANDE VILLA'S IN FONT DEL LLOP - FRONT LINE GOLF RESORT (ALICANTE) De nieuw gebouwde halfvrijstaande villa's beschikken over 3 slaapkamers, 3 badkamers, open keuken met woonkamer, inbouwkasten, kelder, solarium, privétuin met zwembad en parkeergelegenheid op het grondstuk. De villa's hebben de beste oriëntatie, met het beste uitzicht op het Golf Resort. Alle woningen zijn ontworpen en uitgerust om aan hoge energie-efficiëntienormen te voldoen. Het Golf Resort is strategisch gelegen in het hart van de provincie Alicante., op 10 minuten van de internationale luchthaven van Alicante-Elche. Het dichtstbijzijnde treinstation is in Alicante, op 15 minuten van de golfbaan. Bovendien verbindt een modern wegennet de stad met de belangrijkste steden van Spanje. Het ligt op slechts 20 minuten afstand van de prachtige ongerepte stranden van de Middellandse Zee. De gemmiddelde temperatuur is ongeveer18º, ideaal voor golf en andere buitensporten, met 300 dagen zon per jaar. De golfbaan beschikt ook over 25 km open terrein om te wandelen en te mountainbiken.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID301383

ID makelaarSDP02694SC/3696

Prijs€ 549.000

Bouwjaar

Woningtype Geschakelde woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Postcode 3670

Plaats Monforte Del Cid

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Calida

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Sundream Properties

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning