Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

De Architecten van Nu

29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht

De Architecten van Nu
Voortstraat, 13
5482 LE Schijndel
Nederland
0645732732
https://www.dearchitectenvannu.nl/spanje
Standnummer - 641

Aanwezig op beurs:

29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht
14 - 15 oktober 2023 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: 89433513
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname 2022
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over De Architecten van Nu

De architecten van Nu gaan over landsgrenzen heen. We ontwerpen en bouwen in Spanje bijzondere, veelzijdige woningen. Als tweede (vakantie)woning, of als investeringsobject. Vrijheid om een Spaanse woning volledig naar wens te ontwerpen, midden in het landschap, of met uitzicht op zee. Het kan, wanneer je verder kijkt dan het aanbod van bestaande woningen of projectbouw. U kunt nu met ons als Nederlandse architecten, in samenwerking met onze Spaanse partners, een prachtige woning op maat bouwen. Daarnaast hebben we een modelwoning ontworpen: de NU WONING. Een bijzonder uniek ontwerp met een warme uitstraling. Deze sfeervolle woning wordt volledig turnkey opgeleverd op een plek naar wens.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod De Architecten van Nu

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden