Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in San Ginesio

Marche, Italië

€ 195.000

Woonoppervlakte 80m2
Perceeloppervlakte 3.000m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Casa delle Cieca is een oude Marchigianse boerderij is ruwbouw af met twee geplande slaapkamers. Het ligt gelegen aan het einde van de weg met veel privacy en heeft een prachtig onbedorven uitzicht op het majestueuze Sibillini gebergte.De oorspronkelijke boerderij heeft bij de aardbeving van 2016 aanzienlijke schade opgelopen, waardoor besloten is om het precies zo te herbouwen als het was. De reconstructie is uitgevoerd met een EU-bijdrage, en volgens de meest rigoureuze anti-seismische principes. Onder het huis bevinden zich achttien palen van vijftien meter lang, die de funderingen verbinden met een stevige ondergrond.De funderingen zijn bedekt met een ondoordringbaar membraan ter bescherming tegen optrekkend vocht. De binnenkant van de geïsoleerde spouwmuren bestaat uit anti seismische terracotta blokken; de buitenkant is gebouwd met de stenen van het oude huis; de binnen- en buitenhuid zijn met stalen verbindingsstukken verbonden.Op het niveau van de eerste verdieping en onder het dak bevindt zich een ringbalk van gewapend beton, evenals over de centrale dragende muur. De binnenbalken, van kastanje hout van topkwaliteit, zijn in de ringbalk geschroefd. Het dak is bedekt met de oorspronkelijke dakpannen, met daaronder isolatie en een bitumineus membraan.De werkzaamheden zijn uitgevoerd door een familieaannemer met generaties ervaring in de traditionele bouwtechniek en zijn volgens de hoogste normen uitgevoerd. Alle anti-seismische maatregelen – het staal, het beton – blijven volledig verborgen, zodat alleen het oude traditionele huis van steen, baksteen en hout overblijft.Alle structurele werkzaamheden aan het huis zijn voltooid. De bouwer heeft een contract om te doen wat overblijft: binnen pleisterwerk, vloeren, deuren, ramen, bedrading, enz. met standaardprijzen, de koper heeft keuze in deze zaken, uiteraard met een eigen bijdrage van extra kosten.Het is mogelijk om nog eens 50 m2 aan het huis toe te voegen.De woning is gunstig gelegen tussen het middeleeuwse stadje San Ginesio en de grotere stad Tolentino.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID303253

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 195.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats San Ginesio

Land Italië

Regio Marche

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning