Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Perinaldo

Ligurië, Italië

€ 350.000

Woonoppervlakte 55m2
Perceeloppervlakte 7.500m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

p>span>Smaakvol rustiek huis met uitzicht op de zee, met een immens bergpanorama, ver van de bewoonde wereld en in totale rust in het bos bij Perinaldo. Het land van 7.500 m² omvat een rustico van 70 m² met een goedgekeurd project, met gedetailleerde plannen voor een huis van circa 230 m² woonruimte, het project omvat de herstructurering van de oude rustico met een nieuwe uitbreiding en een overloopzwembad met buitenkeuken. Het project is met name opgesteld door een ontwerpstudio in Piemonte om een ​​licht en luchtig modern huis te creëren, waarbij het immense panorama volledig wordt benut. Het bestaande huis van 55 m² is artistiek en eigenzinnig, prachtig vervaardigd in antieke steen met handgemaakte terracotta vloeren, typisch voor Ligurië, gemaakt met creativiteit en stijl, in volledige harmonie met de omgeving. Het werd in 2012 volledig herbouwd en versterkt, inclusief nieuwe vloeren en dak. Het huis heeft rondom een ​​groot betegeld terras met een stenen pizzaoven en een fantastisch uitzicht. Binnen op de begane grond is de badkamer en slaapkamer met vloerverwarming, boven de open woonkamer in natuursteen, met keuken. Er is een houtkachel en internet via een satellietverbinding, buiten de keuken is een groot balkon om uit eten te gaan./span>/p>p>span> Het huis ligt op ongeveer 1,5 km van Perinaldo, de weg is extreem smal en gaat over in een ruw pad dat het huis nadert, maar er is parkeergelegenheid voor meerdere auto's. Het bestaande huis is voor kunstenaars en dichters. Het project is niet voor angsthazen, maar kan ooit een prachtige villa en zwembad zijn met een gasten- (of personeelshuis) op het terrein. De tuin zelf heeft buxushagen, mimosa- en perzikbomen. Puur natuur, met wilde bomen en eucalyptus. Perinaldo zelf heeft alle voorzieningen in het middeleeuwse charmante dorp. Er is een levensmiddelenwinkel, apotheek, bars en restaurants. De kust ligt op 20 minuten rijden beneden. Perinaldo ligt in het natuurpark van de Maritieme Alpen, een natuurpark dat zich honderden kilometers uitstrekt. De luchthaven van Nice ligt op 1.30 uur rijden. Beneden aan de kust ligt het prachtige Bordighera met zijn blauwe Europese vlag voor schoon water./span>/p>p>De prijs is niet onderhandelbaar./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID303255

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 350.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Perinaldo

Land Italië

Regio Ligurië

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning