Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Tällberg

Zweden

Vanaf € 410.000

Woonoppervlakte 120m2
Perceeloppervlakte 2.500m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

TÄLLBERG 4 SEASONS
Dicht bij ons populaire project Tällbergs Sjögårdar ontwikkelen we dit kleinschalige PARQ. Met aantrekkelijke lodges in de kenmerkende stijl van Dalarna. Leverbaar in drie verschillende uitvoeringen. Naar keuze met of zonder verhuur.

Schone lucht, helder water en prachtige bossen. Als je graag weer contact maakt met de natuur, is dit jouw ideale plek. En heel fijn: goed te bereiken vanuit Nederland. Zowel met de auto als met de trein of het vliegtuig. Zo ligt het project op relatief korte afstand van Stockholm en heeft Tällberg een eigen treinstation met directe verbindingen naar Arlanda Airport.

De omgeving rond het Siljan meer is één van de meest touristische plekken in Zweden. Dat maakt ook de verhuur aantrekkelijk. Waarmee we je graag helpen. Zo beheren wij je lodge, juist als jij er niet bent. En we verhuren die via ons eigen reserveringssysteem. Waarbij we ook weer zorgen voor de inspecties, schoonmaak etc. Alles wat bij de verhuur komt kijken.

OVER HET PROJECT
In Tällberg, gemeente Leksand, provincie Dalarna
Plm 7 Ha, 22 vakantiewoningen op eigen grond
Vrijstaande woningen in 3 modellen
Mede-eigendom van de omringende natuur
Beheer en verhuur via onze eigen verhuur organisatie.
Prijsstelling: € 410.000 tot € 490.000 per woning, inclusief eigen grond (2.000 tot 3.000 m2).

Meer informatie? Kijk op https://nordiq.eu/nl/projecten/tallberg-4-seasons

De LODGES
De lodges in Tällberg 4 Seasons sluiten met hun ontwerp aan bij de lokale architectuur. We bouwen ze in houtskeletbouw en werken ze af met mooie materialen en moderne installaties. Denk aan een warmtepomp van Nibe, gecombineerd met vloerverwarming voor een comfortabel binnenklimaat. Daarbij zorgt het ventilatiesysteem met terugwinningsfunctie voor nog lagere stookkosten. Uiteraard voldoet ook de elektrische installatie aan de hedendaagse eisen. Zo zijn alle spotlights in led uitgevoerd.

De lodges worden sleutelklaar opgeleverd. Dat betekent dat alle wanden en vloeren volledig afgewerkt zijn. Met voor de wanden smaakvolle houten panelen en voor de vloeren parket in licht eiken. In de badkamer en het toilet zijn dit passende vloer- en wandtegels.

En de bijgebouwen? Een saunahut, carport met berging of gastenverblijf? Wij hebben ze al voor je ontworpen! De materialen voor de gevels, deuren en ramen volgen die van de lodges. Met dezelfde kleurencombinaties. Een luxe gevoel en dat zie je meteen. De indeling op het perceel hangt uiteraard af van de bijgebouwen. Maar deze zijn ontworpen om samen met de lodge een eenheid te vormen. Opgesteld in een U-vorm komt dit overeen met de opstelling van de typische dala-gård, de boerderijen in de omgeving. Ook de bijgebouwen worden volledig gebouwd door ons eigen team. Mooi afgewerkt worden ze volledig turn-key opgeleverd.

We leveren je lodge sleutelklaar op. Klaar om ingericht te worden met je eigen meubilair. En zelfs daar kunnen we je bij helpen. Met een goed doordacht inrichtingspakket. Een perfecte oplossing want het bevat letterlijk alles wat je nodig hebt. Dus van meubilair als bedden, tafels en banken tot en met gordijnen, vloerkleden, kookgerei, decoratie en verlichting. En ja, zelfs een eiersnijder voor je super Zweedse garnalensandwich.

Het inrichtingspakket is samen met IKEA ontworpen. Het wordt ook geleverd door IKEA en volledig gemonteerd in je nieuwe lodge. Vervolgens zorgen we ervoor dat alles op de juiste plek komt. Letterlijk aan de muur, op de vloer en in de kastjes. Zweedser dan Zweeds. Met een pakket dat volledig aansluit bij het ontwerp van je nieuwe lodge. In twee stijlen: Landelijk en Scandinavisch.

Wil je meer weten over Tällberg 4 Seasons? Download de brochure op www.nordiq.eu/projecten/tallberg-4-seasons of neem contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID306955

PrijsVanaf € 410.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Tuin Ja

Open haard Ja

Parkeerplaats Ja

Sauna Ja

Adres

Adres Båthusgattu 17

Postcode 793 70

Plaats Tällberg

Land Zweden

Bekijk profiel

Aangeboden door:

NORDIQ

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning