Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Vemdalen

Zweden

Vanaf € 350.000

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

UNIQ project VEMDALEN PANORAMA

In ontwikkeling, verkoop start eind 2023

On-top-of-the-world: vanaf Kilberget in Vemdalen is het uitzicht eindeloos. En indrukwekkend door de beroemde berg Sonfjället in de verte. We waren zelf direct verliefd op deze prachtige plek, de beste reden om er een project te ontwikkelen. En door het panoramisch uitzicht was de naam snel gevonden.

Een bijzondere plek en dus beginnen we met een bijzonder bestemmingsplan. Zodat de woningen, elk met een eigen karakter, toch een eenheid vormen. Door de kleuren, de ontwerptaal en de details. Zodra het gereed is, kunnen we je meer vertellen.

PROJECTINFORMATIE (voorlopig)
- In Vemdalen, Gemeente Härjedalen, provincie Jämtland
- Plm 9 Ha, 22 percelen (elk 900 - 2.600 m2)
- Plus 12 geschakelde lodges in een VVE
- Mede-eigendom van de omringende natuur
- Verhuur via onze eigen verhuur organisatie
- In ontwikkeling, verkoop start medio 2023
- Prijsstelling: € 330.000 tot € 630.000 per woning.

Vemdalen Panorama biedt het perfecte uitgangspunt voor activiteiten in elk seizoen. Vanuit je eigen huis maak je zo een wandeling naar het dorp of door de bossen (we noemen het ook wel de ideale “walk in –walk out” locatie). Of geniet je van alle andere outdooractiviteiten die Härjedalen te bieden heeft.

In de winter kan je direct vanaf Vemdalen Panorama gebruik maken van een (verlicht) langlaufspoor of op pad gaan met de sneeuwscooter. De prachtige skigebieden van Björnrike, Vemdalskalet and Klövsjön liggen bovendien allemaal op korte afstand (10 tot 15 minuten met de auto).

De plannen voor Vemdalen Panorama zijn in een vroeg stadium. Zo is de grond aangekocht maar is het bestemmingsplan op dit moment nog "under construction". Toch willen we je graag laten weten dat het er aan komt. Omdat het een uniek project wordt, op een unieke plek.

We verwachten dat de eerste percelen medio 2023 te koop komen. Maar eerlijk is eerlijk: in deze fase is het lastig om een precieze planning te maken.

Wil je op de hoogte blijven? Ga naar onze website https://nordiq.eu/nl/projecten/vemdalen-panorama en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Tot snel!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID306960

PrijsVanaf € 350.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Adres Kilbergsvägen 24

Postcode 846 71

Plaats Vemdalen

Land Zweden

Bekijk profiel

Aangeboden door:

NORDIQ

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning