Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in WINTERBERG

Noordrijn-Westfalen, Duitsland

€ 59.000

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 487m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Schuin gelegen bouwperceel met prachtig uitzicht over Silbach Beschrijving Het bouwperceel ligt aan een zojuist gerenoveerde straat en heeft een mooi uitzicht over het dorp. Vanuit het dorp bent u in enkele autominuten in Winterberg waar u naast een grote diversiteit aan winkels, restaurants en leuke toeristische attracties, ook in de winter kunt genieten van de goede bereikbaarheid van de diverse skipisten zoals de skipiste met Hütte aan de Poppenberg, maar ook het skiliftkarrussell in Winterberg zelf. Omgeving Silbach is een sfeervol dorp met veel zwart/witte vakwerkhuizen, een kleine buurtbakker met wat streekproducten en diverse hotels/restaurants. Er zijn prachtige wandel-/fietspaden en voor uw dagelijkse boodschappen kunt u naar het naastgelegen dorp Siedlinghausen of Winterberg, welke beide in enkele autominuten te bereiken zijn. Bijzonderheden Een mooi gelegen bouwperceel in een bestaande wijk, waar de aansluitingen al tot aan het perceel liggen. Er mag volgens bestemmingsplan een woonhuis gebouwd worden, geen verhuur aan vakantiegasten. Prijsgegevens Vraagprijs € 59.000,- k.k.  Kosten koper: 6,5% overdrachtsbelasting € 2.975,- incl. 19% BTW makelaarsprovisie 1-1,5% notaris- en gerechtskosten  

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID308489

ID makelaar1128

Prijs€ 59.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats WINTERBERG

Land Duitsland

Regio Noordrijn-Westfalen

Bekijk profiel

Aangeboden door:

UplandParcs

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning