Bezoek de beurs

17 - 19 maart 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in EuroParcs Hooge Veluwe

Gelderland, Nederland

€ 99.900

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Slim gebruik van ruimte, innovatieve technologie en een gelikt design, dat zijn de kenmerken van een Tiny House. Voor de 'Tiny Houses by Droomparken' is geexperimenteerd met een pelletkachel, elektrische verwarming en zonnepanelen. De gebruikte materialen zijn ecologisch verantwoord en de indeling en uitstraling zijn speels. Dat brengt samen minder onderhoud, minder spullen, minder energieverbruik, minder kosten en minder footprint met zich mee! In een community sfeer deelt men het terras, banken en barbecues. Samen genieten en 'het nieuwe chillen' is dé nieuwe vakantiebelevenis.ToelichtingGeschikt voor 2 personen (en eventueel 2 extra personen met gebruik van de slaapbank)Full-electricUit te breiden met tal van leuke optiesInclusief keuken IndelingBegane grond met badkamer (douche en wastafel), keuken en zithoekVide (laag plafond) via een trap te bereiken met een tweepersoonsbedSlaapbank geschikt voor 2 personenSamen met andere Tiny Houses grenst de woning aan een openlucht binnenplaats met barbecue en hottub

 

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID308942

ID makelaar1513

Prijs€ 99.900

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats EuroParcs Hooge Veluwe

Land Nederland

Regio Gelderland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Europarcs

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning