Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Lo Pagan

Murcia, Spanje

€ 244.000

Woonoppervlakte 86m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Dit project Beach fase 6 is een groep van volledig ingerichte moderne bungalows met 3 slaapkamers, op slechts vijf minuten lopen van het centrum van de stad Lo Pagan. De woningen op de begane grond hebben een ruim terras met tuin en een bijkeuken.De gemeenschappelijke ruimtes genieten van maximale blootstelling aan de zon, terwijl het zwembad een tegenstroom-zwemmechanisme en verwarmd water heeft, waardoor bewoners van april tot november kunnen zwemmen.Bewoners kunnen genieten van de jacuzzi of zonnebaden in het zwembad omgeven door vegetatie, ontworpen om maximale privacy te garanderen, terwijl speciale materialen met een rotseffect een visuele verbinding met de natuur garanderen.De woningen hebben twee of drie slaapkamers, twee badkamers en een groot dagverblijf met ruime keuken en woon-eetkamer die uitkomt op het terras.De buitengevel loopt door in het gebouw zelf en verhult de grens tussen binnen en buiten, wat zorgt voor een buitenleven. Alle buitenzones zijn van elkaar gescheiden door hekjes om deze gebieden zo privé mogelijk te maken.De slaapkamers zijn ruim en comfortabel. Twee van hen komen uit op een klein binnenterras waardoor ze natuurlijk licht binnenkrijgen en in contact blijven met de natuur. De hoofdslaapkamer, met badkamer en doorschijnend traliewerk waardoor het licht ook via het terras naar buiten komt.De badkamer is uitgerust met veel opbergruimte en douche met een ingebouwd zitgedeelte.Lo Pagan is een kustgebied in de regio Murcia. De omgeving, waar de Mar Menor de Middellandse Zee ontmoet, maakt het uniek. Ongerepte stranden, de natuurlijke modderbaden vormen allemaal dit natuurlijke paradijs.Traditionele visserij, lokale festiviteiten en stadsfeesten, en een verfijnde, lokale gastroniomie zijn slechts enkele van de kenmerken van deze gevestigde stad die het tot een ietwat onbekende maar aantrekkelijke bestemming maken, met zijn prachtige stranden en buitengebieden van grote ecologische waarde, niet om maar te zwijgen van 315 dagen zon per jaar.Voor al onze nieuwbouwprojecten wordt elke aanbetaling gedekt door een bankgarantie afgegeven door een onafhankelijke advocaat. De gehele constructie wordt wekelijks door ons en een architect gemonitord.Wij zijn een Belgisch makelaarskantoor en spreken Nederlands, Frans, Engels en Spaans. Wij bieden een service vanuit A-Z, en begeleiden en helpen onze klanten vanaf het begin, tot jaren na de aankoop van hun huis.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID310376

ID makelaar1197921

Prijs€ 244.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 30740

Plaats Lo Pagan

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Punto Properties

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning