Bezoek de beurs

20 - 21 Januari 2024 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Chalet in Blankenberge

West-Vlaanderen, België

€ 139.995

Woonoppervlakte 44m2
Perceeloppervlakte 155m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Deze mooie Sea Cottages zijn gelegen op verblijfpark Beachside te Blankenberge. Dit vakantie park is het gehele jaar open waardoor u het jaar rond plezier kan beleven aan dit tweede verblijf. Daarnaast is het ook mogelijk om dit te gebruiken als (gedeeltelijk) verhuurobject. De ligging op 150 meter van de zee maakt dit een ideale vakantielocatie.

De Chalet Sea Cottage is een complete 6 persoons chalet met 3 slaapkamers. Met het sfeerpakket Strand, Zee of Duinen en de 3 praktische keuken variaties creëert U uw eigen sfeervolle droomverblijf aan de Belgische kust. En wat is er nu mooier dan een zomerse avond genieten vanaf uw overdekte terras?

De beschikbare cottages zijn 11m00 x 4m00 en zijn volledig elektrisch. Verwarming geschiedt dan middels elektrische radiatoren met ieder een eigen thermostaat. Warm water wordt voorzien met een E-boiler van 120 liter. Tevens is de kookplaat uitgevoerd als inductiekookplaat.

De prijzen zijn volledig sleutel op de deur, dit houdt in de prijzen inclusief aansluiting op de nutsvoorzieningen en geheel aangelegde tuin met luifel zijn.
Een luxueus chalet met aangelegde tuin op een kavel van maar liefst +/- 155 m2 en dit op slechts 150 meter van het strand!

Bij een aankoop van dit mooie chalet naar aanleiding van de beurs ontvangt u een meubelpakket ter waarde van €5.000.- en betaald u geen staangeld over 2023!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID313316

Prijs€ 139.995

Bouwjaar 2022

Woningtype Chalet

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres A. Ruzettelaan 191

Postcode 8370

Plaats Blankenberge

Land België

Regio West-Vlaanderen

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Parador Parcs

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning