Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

DS Real Estate

DS Real Estate
Calle Papaya nr 13 - CC Los Dolses Local 182
03189 Orihuela Costa
Spanje
+34 605 269 240
https://www.ds-realestate.com/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm SL
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR

Over DS Real Estate

Wij zijn Davy en Steve. Samen zijn wij makelaars in de regio Costa Blanca zuid en Costa Calida. Wij werken nauw samen met alle betrouwbare en gerenomeerde bouwers, alsook met alle immokantoren uit de regio. Dat maakt dat wij u bijna alle nieuwbouw woningen en herverkoop kunnen aanbieden. Het is ook gemakkelijk als je met 1 makelaar kan samenwerken in je eigen taal die je begeleid van a tot z in het volledige aankoopproces. Daarnaast werken wij samen met verschillende banken, gestors, verzekeringsmaatschappijen, alarm installateurs, installateurs van zonnepanelen en dergelijke. Bij nieuwbouw volgen wij het hele bouwproces nauwlettend op en brengen je op de hoogte van de verschillende stappen. Bij zowel nieuwbouw als resale doen wij een inspectieronde voor oplevering. Hopelijk zien we je snel in onze regio en kunnen we samen met u op zoek gaan naar jouw droomplekje onder de Spaanse zon.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod DS Real Estate

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden