Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

EKXPERT CONSULT LTD

EKXPERT CONSULT LTD
Residential Quarter Poligona District
1910 SOFIA
Bulgarije
+359879519500

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 10+
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Venootschap onder firma (vof)
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR

Over EKXPERT CONSULT LTD

Het Obidos Villas Luz project is, op basis van een joint venture tussen H.Q. Empreendimentos Turisticos LDA, geleid door een tweede generatie bouwer, de heer Ricardo Querido en Ekxpert Consult, geleid door de heer Krist Dewilde met meer dan 20 jaar ervaring in bedrijfsontwikkeling, ontwikkeld. Ricardo Querido is al meer dan 25 jaar actief in de bouw. Hij heeft sinds 1994 met succes meer dan 250 appartementsgebouwen en villa's opgeleverd in de regio van de Zilverkust, maar ook in de Algarve waar hij een reeks aanzienlijke gebouwen en villa's heeft gebouwd, met waarden variërend van € 150.000,00 tot € 750.000,00 aan investeringen. Zijn bedrijf is actief in de bouw voor zowel de particuliere als de publieke sector. Werken in de publieke sector omvatten de levering van meer dan 50 openbare werken, waaronder scholen, verpleeghuizen, sociale huisvesting, sportfaciliteiten, waarvan het grootste deel in de Silver Coast regio.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod EKXPERT CONSULT LTD

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden