Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Vedasco

Piëmont, Italië

€ 440.000

Woonoppervlakte 155m2
Perceeloppervlakte 50m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Vedasco - Stresa - In het historische dorp Vedasco, boven op de heuvel van Stresa, ligt dit mooi gerestaureerde dorpshuis dat onderverdeeld is in verschillende appartementen.Dit luxe twee slaapkamer appartement is gelegen op de begaande grond en eerste verdieping en heeft zijn eigen kleine tuin met zwembad en meerzicht vanuit het terras.De onderverdeling is als volgt:Het appartement bestaat uit een grote woonkamer met aansluitend een keuken met eetgedeelte en balkon, op de begaande grond bevinden zich twee twee persoons slaapkamers, beide met eigen badkamer. Er is een groot natuurstenen terras met bovengronds zwembad en meerzicht.Het pand verkeert in uitstekende staat en heeft ongeveer tien jaar geleden een ingrijpende renovatie ondergaan.
Het centrum van Stresa ligt op enkele kilometers afstand en is goed bereikbaar ook de luchthaven Malpensa is binnen een uur te bereiken. Vedasco onderscheidt zich door zijn rust en vrede, een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de mooie dagen in de buitenlucht. De openbare parkeergarage ligt op enkele tientallen meters afstand en biedt veel parkeerplaatsen er zijn ook twee zuilen voor elektrisch opladen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID314704

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 440.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Vedasco

Land Italië

Regio Piëmont

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning