Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Ostuni

Apulië, Italië

€ 290.000

Woonoppervlakte 100m2
Perceeloppervlakte 5.000m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Kenmerken :Slaapkamers: 2Badkamers: 1Woonoppervlakte: 100 m²Perceeloppervlakte: 5000 m²Conditie: goede staatType: villa met zwembadElektrische poortAlarmsysteemVerwarmingssysteemVilla gelegen in een hoek van het groene en mystieke Puglia. Het is ondergedompeld in een suggestieve en betoverende sfeer door de aanwezigheid van olijfbomen. De natuurlijkheid van de tuin en de harmonie van het zwembad met fijn geslepen rotsen, maken deze plek tot een ideale ontmoetingsplaats voor liefhebbers van rust en stilte.De woning bestaat uit een plein met een veranda, woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer en 2 slaapkamers. De woning is voorzien van airconditioning en een elektrische poort.Bijzondere sterke punten van het huis zijn zeker het zwembad. De eerste, met zijn fijn uitgesneden rotsen, versmelt met de omringende natuur, waardoor het panorama uniek is in zijn soort. Het zwembad is ook geschikt voor gezinnen met jongere kinderen. En ten tweede is er de trullo die als bijgebouw kan worden gebruikt, waardoor dit deel van het object een omgeving is waar u in alle rust kunt ontspannen.Het perceel van circa 5000 m² is omheind.Afstanden:Historisch centrum van Ostuni: 5 kmInternationale luchthaven Brindisi: 44 kmAdriatische Zee - Villanova: 13 kmAdriatische Zee - Rosa Marina: 15 kmAdriatische Zee - Costa Merlata: 18 kmInternationale luchthaven Bari: 104 kmCisternino: 10 km 

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID314709

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 290.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Ostuni

Land Italië

Regio Apulië

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning