Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Xeresa

Valencia, Spanje

€ 233.000

Woonoppervlakte 89m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Prijzen vanaf € 172 000 - € 395 000Xeresa Del Monte ligt in het dorp XERESA, op 30 minuten van Valencia en 70 km van de luchthaven, langs de snelweg AP7. Op de hellingen van het natuurpark Mondúver, in een natuurlijke omgeving genaamd “El raco de Caudeli”, waar u van een prachtig uitzicht kunt genieten. Aan de stranden van Gandía en Xeraco. Met de 7, 5 km van de stranden van Gandía ligt het strand van Ahuir, Bijna 2 km lang bij 70 meter breed, afgezonderd en ondersteund door duinen. Dit blauwe vlagstrand heeft faciliteiten zoals lifeguards, toiletten en parkeerplaatsen.Al deze appartementen met 2 of 3 slaapkamers hebben een prachtig uitzicht over het natuurpak “El Marjal” met zijn talrijke meren, planten en trekvogels. U kunt genieten van de vele sinaasappelboomgaarden, boomgaarden en natuurlijke planten in het park, van onberekenbare ecologische waarde. U kunt de zonsopgang over het park en het nabijgelegen stadje Gandía bekijken die alle diensten voorziet van een grote stad (scholen, winkelcentra, sportcentra, ziekenhuizen, enz.) En één van de beste en grootste stranden van het gebied.Het resort bestaat uit verschillende appartementen en villa’s met zicht op zee. In het complex wordt een sociale club opgericht, die een multifunctionele ruimte biedt voor gemeenschapsbijeenkomsten, activiteiten, etc., een natuurlijk verlicht fitnesscentrum met moderne apparatuur, beschikbaar Voor de volgende activiteiten: Yoga, Pilates, Zumba, enz., Kleedkamers en een café.ZWEMBAD AREA – een afgesloten zwembadcomplex met een zwembad voor volwassenen en toegang voor gehandicapten, kleedkamers / WC, kinderbad met waterglijbaan En fonteinen. Een tropisch strandstijlzwembad met fonteinen en een waterval met glijbaan. Allen omringd met kunstgras en tuin, douches en parasols.TUIN AREA, een gezonde omgeving met uitrusting voor buitengymnastiek, boules / petanque en een speeltuin voor de kinderen.We hebben de elementen van het natuurpark, de ruimte, de bergen en de uitzichten gecombineerd met een architectonisch ontwerp om een unieke omgeving te creëren waar samenleven en mediterrane levensstijl de manier van leven zijn. De appartementen zijn zo ontworpen dat alle hoofdkamers de maximale natuurlijke verlichting hebben. Het open plan concept woonkamers en keuken zorgen voor een familie-interactie binnen het huis. Inbegrepen is de parkeergelegenheid en opslagruimte.Deze zullen snel uitverkocht zijn. Contacteer ons snel voor meer informatie!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID314752

ID makelaarCBW-478801

Prijs€ 233.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 46790

Plaats Xeresa

Land Spanje

Regio Valencia

Regio Costa del Azahar

Bekijk profiel

Aangeboden door:

CostaBlancaWoningen

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning