Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Santa Pola

Alicante, Spanje

€ 285.000

Woonoppervlakte 94m2
Perceeloppervlakte 113m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Gran Alacant is een groep urbanisaties gelegen op de kaap van Santa Pola, tussen de bergen en het Carabassí-strand. Middellandse Zee in zijn pure staat met stranden van fijn zand en uitgestrekte dennenbossen. Het is uitgerust met alle diensten, met een winkelcentrum op een paar meter afstand, met mode, een groot recreatiegebied, diensten en restaurants, benzinestation, enz... Goed verbonden met snelwegen en op slechts 10 minuten van de luchthaven Elche/Alicante. Dit nieuwe privéresort heeft een themazwembad en verschillende attracties om te genieten van vrije tijd. Door een zorgvuldige planning zijn alle woningen zeer licht en hebben ze een grote en royale buitenruimte. Een veilige plek, voor het hele jaar of om een onvergetelijke vakantie door te brengen. Dit project zal het beste van moderne/hedendaagse architectuur combineren met hoogwaardige afwerkingen en materialen. De woningen zijn van de hoogste kwaliteit, inbouwkasten, dubbele beglazing en een hoge energie-efficiëntieklasse van A. Dit is echt een geweldige kans voor diegenen die een korte vakantie plannen of op zoek zijn naar een hoofdverblijf dicht bij de stad met uitzicht. privacy. Toestellen inbegrepen: Oven, inductie keramische kookplaat, afzuigkap

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID315429

ID makelaar6663

Prijs€ 285.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 3130

Plaats Santa Pola

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Global Spain

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning