Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Aguilas

Murcia, Spanje

€ 605.000

Woonoppervlakte 98m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Dit complex is gelegen in Águilas, naast het strand, een baai van fijn zand in een rustige en exclusieve omgeving. Dit complex is gevestigd in het Isla del Fraile-complex, dat prachtige uitzichten, sportgebieden, horeca en privébewaking heeft. Op een paar minuten afstand liggen commerciële gebieden met supermarkt, restaurants, bioscopen en alle diensten die worden aangeboden door de stad Águilas.Binnen het complex zijn er vrijetijds- en recreatiegebieden met verlichting, 2 zwembaden, een chill-outruimte, een ruimte met ligbedden en parasols, een kinderspeeltuin en tuinen, een kinderruimte en een buitengym. Penthouses: Deze penthouses hebben 3 slaapkamers, 2 badkamers, een solarium (+- 94m²),nbsp;keukentoestellen (keramische kookplaat, afzuigkap, elektrische oven, magnetron), ingebouwde kasten, doucheschermen in de badkamers en een eigen parkeerplaats. Locatie: De stad Águilas heeft een kustlijn van 28 kilometer waarlangs 35 stranden van verschillende soorten en landschappen, van baaien en ongerepte stranden in natuurlijke omgevingen tot de stadsstranden van de stad Águilas. Águilas wordt omringd door de Sierra de la Carrasquilla, de Lomo de Bas en de Sierra de la Almenara, die deel uitmaken van de natuurparken Cabo Cope en Punta de Calnegre. Águilas is een perfecte plek om te duiken, watersporten, wandelen en golfen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID315464

ID makelaar6730

Prijs€ 605.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 30880

Plaats Aguilas

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Calida

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Global Spain

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning