Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Campoamor

Alicante, Spanje

€ 190.900

Woonoppervlakte 64m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Deze residentie bevindt zich in hetnbsp;hoogstgelegen deel van Campoamor, vlak bijnbsp;het strand van La Glea en de jachthaven. Een bevoorrechte enclave die is ontstaan in een symbiose van zee en natuur. In deze omgeving kunt u genieten van een ongeëvenaard aanbod aan vrijetijdsopties: watersporten à lanbsp;carte, golf, paardrijden, fietsroutes...In deze residentie kunt u kiezen uit appartementen op het gelijkvloers, appartementen op verdieping en penthouses. Allen beschikken ze over ruime terrassen.nbsp;Het wooncomplex heeft verschillende voetgangerstoegangen die zijn aangepast voornbsp;personen met beperkte mobiliteit. De urbanisatie is volledig omheind, heeft een wachtpostvoor toegangscontrole, video-intercom en toegangsdeuren naar de garages.In denbsp;ruime tuinen vindt u allerlei zitgelegenheden,een speeltuin voor de kinderen, een groot buitenzwembad met een kleiner kinderbad, eenverwarmd binnenbad alsook een fitnessruimte en tot slot, een ruimte waar u fietsen kuntstallen.Het zwembadgedeelte is omgeven doornbsp;een groot grasveld met groenvoorzieningen en gebieden om tezonnebaden; hier worden tevens douches en toiletten geïnstalleerd.Tot slot is er ook voorzien in een gemeenschappelijke ruimte bij het zwembad en eenchill-outzone op het dakterras, ideale plekken om tijd door te brengen met vrienden of familie.Ook inbegrepen in de prijs zijn keukentoestellen: een afzuigkap, keramische kookplaat, elektrische oven, magnetron, spoelbak, mengkranen en een koelkast.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID315506

ID makelaar6812

Prijs€ 190.900

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Plaats Campoamor

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Global Spain

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning