Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Geschakelde woning in San Javier

Murcia, Spanje

€ 289.500

Woonoppervlakte 90m2
Perceeloppervlakte 200m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Dit nieuwe project in San Javier is een luxe complex van 24 gelijkvloerse villa's of op 2 verdiepingen met privé zwembad , terras en solarium met zomerkeuken waar u alle uren van de zon kunt genieten, elke dag van het jaar.Elke villa heeft 2 of 3 slaapkamers en 2 ingerichte badkamers op één niveau of 3 slaapkamers en 3 ingerichte badkamers op twee niveaus. Ontworpen met een eigentijdse stijl en een open concept , bestaande uit een volledig ingerichte keuken en woon-eetkamer. Er zijn 3 type villa's beschikbaar in dit project, Villa Deluxe, Ville Type O en type J.De ontwikkeling is gelegen in San Javier (Murcia), vlakbij het strand , omgeven door diensten, parken, sportfaciliteiten en verschillende golfbanen.De woning zal voldoen aan de hoogste eisen en zal worden uitgerust met:Privé zwembad met douche.Keuken volledig ingericht en uitgerust met oven, magnetron, koelkast, geïntegreerde vaatwasser, kookplaat en afzuigkap.Verlichting : binnen in het pand (eetkamer, keuken, gangen en badkamers) en ook buiten.Gevoerde kledingkasten met lades.Volledig ingerichte badkamers met toilet, badmeubel, spiegel en douche met schermpanelen.Pre-installatie voor geleide airconditioning.Solarium met zomerkeuken .Parkeerplaats op het perceel.Voor al onze nieuwbouwprojecten wordt elke aanbetaling gedekt door een bankgarantie afgegeven door een onafhankelijke advocaat. De gehele constructie wordt wekelijks door ons en een architect gemonitord.Wij zijn een Belgisch makelaarskantoor en spreken Nederlands, Frans, Engels en Spaans. Wij bieden een service vanuit A-Z, en begeleiden en helpen onze klanten vanaf het begin, tot jaren na de aankoop van hun huis.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID316133

ID makelaar1208312

Prijs€ 289.500

Bouwjaar

Woningtype Geschakelde woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 30730

Plaats San Javier

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Calida

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Punto Properties

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning