Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in MEILHARDS

Limousin, Frankrijk

€ 77.000

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 8.779m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Het plafond laat een duidelijk vochtprobleem zien..... Ernaast 2 slaapkamers. Aan de binnenplaatszijde is de 1e ruimte een klein kantoortje, vervolgens een keuken, een ruime badkamer, een doorgangskamer/hal die toegang geeft tot een bijkeuken en een 3e slaapkamer in niet al te beste staat. Vanuit de keuken is er een deur naar de binnenplaats. De ruimten aan de straatzijde zijn licht door de verhoogde ligging. Alle ruimten moeten aangepakt worden en volledig gerenoveerd :de mouwen moeten opgestroopt worden! De zolder is alleen van buiten toegankelijk. Er zijn lekkages geweest en de zoldervloer is grotendeels niet beloopbaar en moet volledig vervangen worden. Aan de rand van de binnenplaats staat een oud wasgebouwtje (lavoir). Er is een waterbassis dat het gehele jaar door stroomt!SouterrainTussen de badkamer en de keuken bevindt zich de trap naar het souterrain. Dit is een grote open ruimte voorzien van een betonvloer. Hier staat ook de cv-installatie. Er zijn diverse deuren die toegang geven tot de straat. Er is nog een kleine kelderruimte.Aangrenzend zijn er twee aanbouwen. Hier staan, aan de achterzijde, weer twee grote schuren tegenaan. De gebouwen zijn voorzien van asbesthoudende golfplaat. Niet alles is in even goede staat en de vraag is of je zoveel opslagruimte nodig bent.....Afbreken zonder herbouw is ook een optie! Als laatste is er nog een open hangar voorzien van een pannendak.Het terreinHet grootste gedeelte van het terrein ligt achter de binnenplaats. Helaas inmiddels zo overwoekerd dat je er weinig van ziet. Het is verhoogd gelegen en het betreft rotsachtige grond.Achter de aanbouwen ligt nog een weide-deel van zo'n 3.000 m² dat begrensd wordt door een stroompje maar inmiddels ook een aantal en struiken bomen kent.....VoorzieningenHet complexje is aan de buitenrand van het dorp gelegen. In het dorpje zelf is een klein winkeltje met dépôt de pain en een bar/restaurant waar ook tussen de middag een 'menu ouvrier' gegeten kan worden. Het dorp kent een actief verenigingsleven (o.a. wandelclub, gym, vissen, pétanque). In het nabijgelegen Chamberet is supermarkt, bakker, bank etc. Het duidelijke groeter Uzerche voorziet in een twee grote supermarkten.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID317747

ID makelaar17563

Prijs€ 77.000

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Postcode 19510

Plaats MEILHARDS

Land Frankrijk

Regio Limousin

Bekijk profiel

Aangeboden door:

France 4U

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning