Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Los Montesinos

Murcia, Spanje

€ 389.900

Woonoppervlakte 112m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

De villa's zijn verdeeld over twee verdiepingen. Op de eerste verdieping vinden we een ruime woon-eetkamer met een open concept, een keuken ingericht met hoge en lage kasten wit gelakt met houten details en een decoratieve wandafzuigkap. De woning beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers, en een aparte wasruimte. De badkamers worden opgeleverd met opbouw wastafels en badkamermeubel met spiegel.De woning is uitgerust met pre-installatie van geleide airconditioning en pre-installatie van een motor voor automatische toegang van voertuigen.Wat betreft de buitenruimtes, de villa heeft terrassen, een tuin, een privézwembad, een parkeerplaats en een solarium op de tweede verdieping.De residentie is gelegen in de gemeente Los Montesinos, in de meest luxueuze en rustige sector van het gebied, La Herrada, met een prachtig uitzicht op de kust en de zoutpannen van Torrevieja en La Mata. Dit resulteert in een perfecte ligging voor degenen die waarde hechten aan de perfecte locatie van hun woning.Montesinos is een ideale omgeving aan de Costa Blanca, met alle voorzieningen, 30 minuten van de luchthaven van Alicante-Elche en dichtbij de prachtige stranden van Guardamar. 

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID317868

ID makelaarCZ10.05.89119

Prijs€ 389.900

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 3187

Plaats Los Montesinos

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RO Spain Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning