Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Tremezzina

Lombardije, Italië

€ 500.000

Woonoppervlakte 160m2
Perceeloppervlakte 2.000m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

In het groene heuvellandschap boven Tremezzo ligt deze vrijstaande villa omgeven door een 2.000 m² privé tuin, midden in het groen en de natuur...De villa is gebouwd op een klein heuveltje waardoor er vanf beide verdiepingen een directe toegang tot de tuin is.
Op de verhoogde verdieping bevindt zich de woonkamer, de keuken, 2 slaapkamers, waarvan één met overdekt terras, en een badkamer;Op de begane grond bevindt zich nog een slaapkamer, een bijkeuken, de stookruimte en een kelder/opslagruimte.
De groene tuin rondom het huis is een oase van rust en ontspanning. Vanuit de tuin heeft men een prachtig panoramisch uitzicht op het groende landschap en de bergen.Het stenen erf biedt parkeerplaats voor 3-4 auto's binnen het afsluitbare elektrische hek.De afstand tot het meer en het dorp is slechts 2 km. Langs het meer liggen de restaurantjes, barretjes, het vertrekpunt van de boten en het prachtige park van Tremezzo.  Het huis is geschikt om permanent te bewonen of als tweede huis voor de vakanties. Een ideale plek voor mensen die houden van rust en de natuur.  

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID317882

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 500.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Tremezzina

Land Italië

Regio Lombardije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning