Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Piscadera Curacao

Curaçao

€ 235.393

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

De woning betreedt u via het zonnige terras aan de voorzijde. De villa is ingevoerd op de woonkamer en de open ruime keuken die zeer goed is uitgerust. De woonkamer biedt goede ruimte en glazen schuifdeuren die leidt tot een prachtige L-vormige veranda. Bovendien beschikt de woning over drie slaapkamers met twee badkamers. De slaapkamers zijn voorzien van airconditioners. De bungalow is volledig ingericht en dus klaar om in te wonen.Het Caribbean Beach Resort beschikt over een zwembad met ligbedden, waar u een verfrissende duik kunt nemen. De maandelijkse resort bijdrage bedraagt ANG 325.Deze woning is uitermate geschikt voor starters, als vakantiewoning of als goed renderend investeringsobject. Heeft u interesse in deze mooie woning? Neem voor meer informatie contact op met Derek Plagman!Huis no: hs2267

Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID318135

ID makelaar2267

Prijs€ 235.393

Bouwjaar 2008

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning