Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 1.460.000

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

The Cape | Luxury living op Blue Bay Resort is een unieke ontwikkeling van penthouse-appartementen, allen met prachtig, vrij uitzicht over de golfbaan en Caribische zee. The Cape bestaat uit twee gebouwen met in totaal 5 appartementen en 3 penthouses. Het project kenmerkt zich door een karakteristieke combinatie van modern en traditioneel Caribisch design en de hoge kwaliteit van materiaalkeus.Het Penthouse – interieur en inrichting:Het ontwerp van The Cape is een samenwerking tussen architect: Henk Bolivar van Bo! Arkitektura en ILB interieur architecten. Het geweldige Caribische buitenleven met een ruim overdekt- en zonterras, een privé infinity-zwembad en de hoeveelheid privacy onderstrepen deze ervaring. De naadloze overgang tussen de buiten- en binnenruimtes zijn elementair vetrekpunt geweest bij het ontwerp. De schuifpuien verdwijnen volledig in de zijwanden waardoor uw penthouse een adembenemend panorama-zicht heeft over de golfbaan en de Caribisch Zee. Dit open karakter brengt de woonkamer en buitenruimte samen. Er ontstaat één spectaculaire open-leefruimte waar een geweldige zeebries continu voor verkoeling zorgt. Binnen is de woonkamer met open-keuken van 70m² het middelpunt van het penthouse. De hoge (open) plafonds geven een extra ruimtelijk effect aan de ruimte. De keuken met groot kookeiland is van Europese makelij, voorzien van hoogwaardige keukenapparatuur en beschikbaar in een lichte- en donkere fineerafwerking. Via de centrale hal zijn de drie slaapkamers -elke met eigen badkamer- het gastentoilet en de berging bereikbaar. De hoofdslaapkamer is extra ruim bemeten en beschikt over een ‘walk-in closset’. Dit penthouse beschikt over twee parkeerplaatsen. The Cape wordt gerealiseerd op kavel BT 59 op het Blue Bay Golf en Beach resort. Het is toegestaan dit penthouse te verhuren zowel voor lange als korte termijn (vakantieverhuur).Ontwikkelaar The CapeDe ontwikkelaar van The Cape heeft aan de afwerking en inrichting bijzonder veel aandacht aan detail besteed. Er is uitsluitend geselecteerd op hoogwaardige afwerkingsmaterialen. Een nauwgezette selectie zonder compromissen resulteren in een modern, fris en hedendaags interieur. Dit penthouse kenmerkt zich al volgt:  

maatkasten van ILB in de slaapkamers en walk-in kast voor de hoofdslaapkamer;
luxe sanitair van Duitse makelij in de badkamers en douchetoilet van het merk Duravit;
elektrisch schakelmateriaal van het hoogkwalitatieve merk: Niko;
energiezuinige Daikin inverter airco installatie;
design badkamers met mat gold-look afwerking;
aluminium schuifpuien en kozijnen met gepoedercoat beslag;
mee gespoten binnendeuren met gepoedercoat beslag;
vloeren met keramische vloertegels (120CM X 120CM) in living, keuken en op porch.

Voor een gedetailleerd materialenoverzicht kunt u met ons contact opnemen.  Het appartement wordt turn-key opgeleverd compleet, inclusief designverlichting, toiletgarnituur en inbouwkasten.Huis nr.: hs2483

Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID318168

ID makelaar2483

Prijs€ 1.460.000

Bouwjaar 2022

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning