Bezoek de beurs

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Brievengat Curacao

Curaçao

€ 84.269

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Deze ruime woning heeft 4 slaapkamers met airconditioning, een overdekt terras aan de voorzijde en een ommuurde tuin met plaats voor uw auto!Op loopafstand vindt u allerlei voorzieningen zoals: openbaar vervoer, een supermarkt, apotheek, restaurants, bakker, artsen, tandartsen, dierenarts enz.Als u door de poort aan de voorkant binnenkomt, komt u op een gezellige veranda waar u kunt ontspannen en een drankje kunt drinken met vrienden en familie onder de schaduw van een geweldige grote boom.De woning heeft 4 slaapkamers en 1 badkamer, allen gelegen aan de linkerzijde van de woning. Elke slaapkamer heeft een airconditioning en de badkamer heeft een boiler.De keuken is in goede staat maar het is ook mogelijk om hier aan te bouwen zodat het een eetkeuken wordt.  De keuken heeft een achterdeur die toegang geeft tot de grote achtertuin.Alle ramen in de woning zijn recentelijk vernieuwd en voorzien van shutters.Op het perceel is voldoende ruimte om uw auto te parkeren.Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een ??bezichtiging in te plannen!

Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID318216

ID makelaar2543

Prijs€ 84.269

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Brievengat Curacao

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning