Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Parera Curacao

Curaçao

€ 814.606

Woonoppervlakte 1640m2
Perceeloppervlakte 1.640m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

De woningVia een statige trap komt u bij de ruime voor porch waar u de heerlijke passaat wind voelt en uitzicht bied op het eiland en de haven. De woonkamer heeft een prachtige originele Amerikaanse eiken houten vloer, grote ramen en shutters wat de woonkamer licht en ruim maakt. Via de woonkamer komt u bij de eetkamer welke momenteel als biljardkamer gebruikt word. De eetkamer heeft openslaande shutter deuren wat u toegang bied naar het terras en zwembad. De toegang van de woonkamer naar de eetkamer kan afgesloten worden door een elektrische glazen schuifdeur. Ook gelegen aan de woonkamer vind u een kamer welke momenteel als bar (Man Cave) word gebruikt, maar verschillende doeleinde kan hebben. Denkt u aan een slaapkamer, kantoor, bibliotheek, mediakamer etc.De hoofdslaapkamer is ruim en voorzien van inbouwkasten. Tevens heeft het een separate kleedkamer met kledingkasten. De hoofdbadkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wasbak op een granieten blad en toilet. Slaapkamer nummer 2 heeft grote ramen, inbouwkasten en een separate badkamer voorzien van inloopdouche, wasbak en toilet. Aan de andere kant van de woning vind u slaapkamer nummer 3, welke openslaande shutterdeuren heeft met uitzicht op het zwembad en tevens een eigen badkamer heeft. Voorzien van inloopdouche, wasbak en toilet. De grote keuken is voorzien van een eiland/ontbijtbar en heeft genoeg opbergruimte door de gehele keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, 2 separate wasbakken, dubbeldeur koel/vrieskast, 6 pits gasfornuis met oven en afzuigkap.  Appartementen Aan de linkerkant van de woning vind u een 1 slaapkamer appartement met badkamer welke nu gebruikt word als kantoor. Beneden bevind zich een twee-slaapkamer appartement met kleine keuken en een terras. Verder bevind er zich ook een studio, welke voor verschillende doeleinde gebruikt kan worden, waaronder kantoor, atelier etc. De appartementen + Studio is perfect voor korte en lange termijn verhuur.  De woning heeft buiten genoeg parkeerruimte ook een garage voor 2 auto’s en een waskamer.  Kenmerken

Goed onderhouden familie woning
Centraal gelegen
Dichtbij scholen, winkels, restaurants en stranden
4 slaapkamers, 3 badkamers, 1 gastentoilet
Grote keuken
Veel opbergruimte
Garage voor 2 auto’s
Waskamer
Zwembad
De gehele woning is voorzien van airco en fannen
2-slaapkamer appartement, 1- slaapkamer appartement en studio.
Perfect voor verhuur.

 Wilt u meer informatie of een bezichtiging, neem dan contact op met de listing agent.Huis Nr.: hs2548

Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID318220

ID makelaar2548

Prijs€ 814.606

Bouwjaar 1938

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Parera Curacao

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning