Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Orihuela

Alicante, Spanje

€ 160.000

Woonoppervlakte 120m2
Perceeloppervlakte 350m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Ongelooflijk appartement op de eerste verdieping, gelegen in het hart van de prachtige historische stad Orihuela. De woning bestaat uit vier slaapkamers, waarvan een momenteel wordt gebruikt als inloopkast en een andere als kantoorruimte. Er is ook een privégarage. Bij het betreden van het pand, wordt u ontmoet met een ruime hal die leidt naar de hoofdslaapkamer met eigen en-suite. Verderop in de gang, aan de linkerkant, vindt u een familiebadkamer en de ruimtes die momenteel worden gebruikt als inloopkast en kantoor, evenals een andere slaapkamer. Aan de rechterkant komt u in een mooie, moderne, volledig ingerichte keuken en een aparte woon/eetkamer, die beide toegang geven tot het zeer grote buitenterras. Het terras bestaat uit twee delen. Als u door de keukendeur gaat, ziet u dat de huidige eigenaren een buiten nutsruimte hebben gecreëerd met voldoende ruimte voor een BBQ, diverse opslagruimtes, een kitchenette, enz. De woonkamer heeft dubbele schuifdeuren die uitkomen op hetzelfde terras, opnieuw met veel ruimte en geweldig voor het ontvangen van een grote familie en gasten. De stad heeft alle noodzakelijke voorzieningen, zodat u nooit te ver weg bent van alles wat u nodig heeft, en beschikt over het beroemde Palmeral De Orihuela dat op loopafstand van het appartement ligt. Boek een bezichtiging met een van onze agenten vandaag!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID319802

ID makelaar33975

Prijs€ 160.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Postcode 3300

Plaats Orihuela

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

247casas

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning