Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Mahuma Curacao

Curaçao

€ 221.910

Woonoppervlakte 815m2
Perceeloppervlakte 815m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Als u via de entree van het huis de voorporch betreedt, vindt u een grote en zeer ruime woonkamer en eetkamer. Buiten deze ruimte is er ook een heel mooi, modern, grijs gekleurd en open keukenconcept met een bar. Deze geweldige woning is centraal gelegen en heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, een eigen parkeergarage met ruimte voor meer dan 1 auto en een enorm achterterras voor vermaak met familie en vrienden. Aan de zijkant van dit huis heb je ook nog een appartement met één slaapkamer die je als return of investment kunt verhuren, of je kunt je schoonmoeder ernaast laten wonen en haar eigen ruimte hebben. Voor meer informatie kunt u bellen met de listing agent.

Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID321589

ID makelaar2578

Prijs€ 221.910

Bouwjaar 2016

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Mahuma Curacao

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning