Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in San Javier

Murcia, Spanje

€ 245.000

Woonoppervlakte 136m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Moderne appartementen met 3 slaapkamers te koop op slechts 800m van zee in Santiago de Ribera. U kan een penthouse of een gelijkvloers apt kopen met 3 slaapkamers. De gelijkvloers appartementen hebben een zwembad in hun voortuin inbegrepen en voor de penthouses, is er een ingebouwde soort jacuzzi inbegrepen op het solarium. De projectontwikkelaar, is echt begaan met de laatste nieuwe technieken ivm thermische en akoestiek isolatie. Wij bezitten zijn kwaliteit rapport mocht u dit interesseren sturen wij u dit op. Alle appartementen hebben een uitzicht op een groen park en de wijk is een nieuwe moderne wijk die op wandel of fietsafstand is van zee.nbsp; Op 700m heb je al een eerste supermarkt, de Lidl en wat verder op de Mercadona. Wil je een terrasje heel dichtbij doen, er zijn enkele bars en restaurants binnen de 5 à 10 wandelen. Santiago de Ribera is een groei dorp die behoort tot San Javier en heeft een heel lange dijk waar je kan wandelen, fietsen, en alle soorten watersport kan beoefenen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID321713

ID makelaar3011

Prijs€ 245.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 30730

Plaats San Javier

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Calida

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Chic Estates

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning