Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

EuroParcs Pressegger See

Karinthië, Oostenrijk

€ 184.500 - € 194.500

EuroParcs Pressegger See

  • Een prachtige regio die zich leent voor zowel zomer- als wintersportactiviteiten

  • Prachtig uitzicht over Pressegger See en omliggende bergen

  • Investeren met een interessant rendement

EuroParcs Pressegger See is gesitueerd in het zuiden van de deelstaat Karinthië, vlakbij de Italiaanse grens, aan de Pressegger See en vlakbij de Weissensee. Dat is op 930 meter hoogte het hoogste bergmeer in de regio en bekend om de Alternatieve Elfstedentocht. Het is vanaf het vakantiepark slechts twee uur rijden naar de Adriatische zee wat het Middellands zeeklimaat in de zomer verklaart. Het is mede om die reden dat het in Oostenrijk de meest bezochte deelstaat is. Andere redenen zijn de uitstekende zomer- en wintersportfaciliteiten en de vele pittoreske dorpen en steden. De bekendste plaatsen zijn Klagenfurt, de grootste stad van Karinthië en Villach, de een-na-grootste stad van de deelstaat.

Beide hebben een Middeleeuwse Altstad en zijn fraai gelegen aan een meer. Villach ligt op een half uur rijden van het resort, Klagenfurt op een half uur. Door Villach stroomt verder de rivier de Drau die zich uitstekend leent voor watersporters zoals peddelaars en kanoërs. Meer naar het noorden ligt het machtige bergmassief Hohe Tauern met de hoogste berg van Oostenrijk: de Grossglockner (3798 meter). Verder is op driekwartier rijden gelegen het zeer mooie Sloveense nationaal park Triglav met de gelijknamige berg dat tevens het nationaal symbool van Slovenië is.

Gegevens

Project ID321789

Prijs€ 184.500 - € 194.500

Aantal units 124

Verwachte oplevering 2022 - 2023

Verwachte rendement 4%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Presseggen 29

Postcode 9620

Plaats Pressegger See

Land Oostenrijk

Regio Karinthië

Aangeboden door:

EuroParcs Verkoop

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project