Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Cabanas De Tavira

Faro, Portugal

€ 330.000

Woonoppervlakte 100m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Deze hoogwaardige, ruime appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers bevinden zich in een privé condominium met een groot gemeenschappelijk zwembad, op slechts 1,7 km van de Ria Formosa. De appartementen worden uitgerust met een smart-home systeem, waardoor u de mogelijkheid heeft om de apparatuur op afstand te bedienen via uw smartphone. Er zijn verschillende appartementen met 2 slaapkamers beschikbaar in dit condominium, variërend in grootte van 97,52 m² tot 113,41 m². Voor de afwerking zijn hoogwaardige materialen gebruikt, zoals; * Verwarming door warmtepomp met vloerverwarming in de appartementen * Daikin airconditioning units * Thermische en akoestische isolatie * Thermische isolatie voor de watercirculatie * Aluminium frame met thermische onderbreking en thermisch glas. * Dorpels, vensterbanken en trappen in graniet * Verlaagde plafonds in waterdichte gipsplaat met inbouwverlichting met LED-lampen * Buitenverlichting op alle balkons * Gelakte keukens met grijze silestone bladen en wandbekleding en voorzien van de volgende apparatuur: wasmachine, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, oven en magnetron (Bosch) * Sanitana hangend sanitair met Kyara kranen, Gueberit hangend stortbak badkamermeubel met spiegel, badbeschermers en douchebak met roestvrijstalen profielen en Sanitana glas. Het gemeenschappelijke zwembad van 18,5 x 6 m2 en zwembadterras ligt aan de zuidkant van het condominium. Het condominium beschikt ook over een garage voor parkeren met elk appartement een eigen parkeerplaats. Al met al, geweldige high-end, top kwaliteit appartementen op een locatie waar u alles binnen handbereik heeft en binnen enkele minuten naar de Ria Formosa. Een absolute must see! *** De afbeeldingen zijn slechts een indicatie, de indeling per appartement kan variëren.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID322258

ID makelaarSAP1766-T2

Prijs€ 330.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Cabanas De Tavira

Land Portugal

Regio Faro

Regio Tavira

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Divine Home

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning