Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in EuroParcs Poort Van Amsterdam

Noord-Holland, Nederland

€ 419.900

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Een mooie vakantiewoning voor kleine gezinnen mét extra veel privacy, omdat dit type naast drie slaapkamers ook twee badkamers herbergt. Het maakt dit type nog meer familiair, nog meer geborgen voor een weekend, een midweek of een langere vakantie weg. De warme aankleding van de vakantiewoning versterkt die indruk nog eens, want de gehele inrichting, van de keuken tot en met de living en van de slaapkamers tot en met de badkamers, staat in het teken van comfort.Dat thuis-gevoel wordt, met name in de koudere maanden, nog eens versterkt door de duurzaamheidsmaatregelen die zijn genomen tijdens de bouw van het recreatie-object. Dit type beschikt over dubbele beglazing, is geconstrueerd met onderhoudsarme materialen en is voorzien van 100 procent isolatie.In de mooie maanden wordt het vakantiegevoel ook opgeroepen door de buiteninrichting: de mooie tuin en het terras waar u door de grote ramen goed zicht op heeft. Dat alleen al geeft ’s ochtends bij het drinken van een eerste kopje koffie of thee de prettige tinteling even helemaal weg te zijn van de dagelijkse verplichtingen.Het gevoel van inspiratie wordt direct opgeroepen wanneer u binnenstapt. U staat direct in de grote living met open keuken die bestaat uit een keukenblok en alle benodigde keukenaccessoires. Dit laatste houdt in dat u beschikt over een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, oven en een kraan met daaronder een rvs spoelbak.Vanuit de living heeft u direct toegang tot de gang waar de drie slaapkamers en de twee badkamers zijn gelegen. Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet worden opgeleverd. 

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID323441

ID makelaar2469

Prijs€ 419.900

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Europarcs

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning