Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Residentie Miramar

West-Vlaanderen, België

€ 260.000

Residentie Miramar

  • Instapklare verhuurappartementen

  • 50 meter van de Zeedijk

  • Geen zorgen over verhuur en onderhoud dankzij professionele partner

Verhuur jij binnenkort jouw eigen kustappartement? Met meer dan 8,3 miljoen overnachtingen per jaar is de Kust de grootste toeristische trekpleister van de Benelux. Badsteden zoals Blankenberge en Oostende bieden u maximale zekerheid tot een vlotte verhuur en mooi rendement, het hele jaar door.

Hoe je jouw appartement verhuurt, kies je helemaal zelf! Voor maximaal rendement en ontzorging kiezen vele klanten voor een professionele verhuurpartner zoals Xepa. Zij gaan jouw appartement maximaal laten renderen op Booking.com, Airbnb en zoveel meer. Ook staan ze in voor de praktische verhuur, opkuis, sleutelbeheer... Zo heb jij een 100% zorgeloze investering. Uiteraard kan je steeds zelf gebruik maken van jouw appartement wanneer jij dat zelf wilt.

Functionele éénslaapkamer appartementen 2 tot 4 personen. In deze bijzonder modern en functioneel ingerichte appartementen is alles voorzien om te perfect te dienen als uitvalsbasis aan de kust voor 2 a 4 personen. Elk appartement heeft 1 afzonderlijke slaapkamer. Hierdoor kunt u ten volle genieten van uw tweede verblijf.

Open, licht en ruim zijn kernwoorden die perfect passen bij de appartementen van Miramar II. De grote raampartijen en het ruime terras aan de voorzijde overgieten je appartement met natuurlijk daglicht en creëren een open gevoel. Vanuit jouw tweede verblijf in Blankenberge ligt de zeedijk, bijna letterlijk, aan je voeten en kan je genieten van alle troeven van deze wondermooie badstad.

Uitstekende bereikbaarheid
Miramar II is heel vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station van Blankenberge bevindt zich op 5 minuten wandelen en heeft rechstreekse verbindingen met grootsteden als Brugge, Gent en Brussel. Verken je liever de andere badsteden aan de Kust? Dan is de kusttram de perfecte manier om dit te doen. Op minder dan 200 meter van jouw verblijf is er een tramhalte waarmee je in no time in naburige badsteden zoals Oostende of Knokke-Heist bent.

Veilige belegging
Wanneer je investeert in een van de 14 beschikbare appartementen van Miramar II, investeer je in veel meer dan bakstenen. De bijzondere ligging, het overvloedige daglicht door de grote ramen en het zonnige terras aan de voorzijde geven je het allerbeste van een tweede verblijf aan de Kust. Voor een investering vanaf € 260.000 kan je thuiskomen aan zee, en tegelijkertijd bouwen aan je toekomst. Met een investering in een appartement aan zee weet je zeker dat je geld veilig belegd wordt.

Gegevens

Project ID323524

Prijs€ 260.000

Aantal units 16

Woonoppervlakte 52m2


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Artanhelling 3

Postcode 8370

Plaats Blankenberge

Land België

Regio West-Vlaanderen

Aangeboden door:

Alysee Leisure Properties

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project