Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Hacienda el Sueño - Dream Home Marbella

Malaga, Spanje

€ 294.500 - € 449.000 exclusief btw

Hacienda el Sueño - Dream Home Marbella

  • Uitzicht op zee, prachtige skyline en omliggend bergachtig natuurgebied

  • Kom bij ons wonen, recreëren of verhuren, wij spreken allemaal Nederlands

  • Hacienda el Sueño, een hagelnieuwe droomplek, ligt tussen Málaga en Marbella

We nemen je graag mee naar een toplocatie aan de Spaanse kust. Denk je met ons mee in prachtige kansen, waardevolle investeringen, luxe, gemak, en het echt waarmaken van dromen?

De naam Hacienda el Sueño betekent zoveel als 'maak je droom waar'. En dat gaan we doen! In la cala de Mijas, tussen Marbella en Malaga, wordt dit zeer luxe appartementencomplex gerealiseerd. De meeste appartementen hebben uitzicht op de zee en de skyline van Fuengirola. Alle appartementen hebben prachtig uitzicht op de bergen en het omliggende natuurgebied.

De appartementen zijn verdeeld over 4 gebouwen en kenmerken zich door de grootste terrassen van de Costa del Sol met fantastisch uitzicht en alle voorzien van een luxe keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur. Ook de badkamer is compleet ingericht met inloopdouche, dubbele vaste wastafel en hangtoilet. Dit alles in stijl uitgevoerd zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Greep uit de Faciliteiten:

- Altijd geopende receptie (Nederlandssprekend) voor al je vragen;
- Shuttle service;
- Verwarmd Zwembad met kinderbad;
- Restaurant met Cocktail bar en BBQ dakterras;
- Winkel voor noodzakelijke dingen;
- Gym/Fitness binnen en buiten
- Sauna (privé te huur);
- Ligbedden en parasols ruim voldoende aanwezig;
- Speelgelegenheid voor kinderen.
- Lagoon met ligstrand

Kortom te veel om hier te benoemen.

De locatie zal nooit vervelen. Met de plaatsen Malaga, Marbella, Ronda, Sevilla en Granada in de directe nabijheid is zowel Historie, Natuur, Cultuur als voldoende vertier voor elke leeftijd-categorie aanwezig. Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan deze Spaanse kust. Je kunt zelfs op slechts een uurtje rijden skiën in de Sierra Nevada. We nodigen je graag uit om het zelf te ervaren!

Appartementen zijn er met 1 ½ slaapkamer de zogenaamde loft appartementen, 2, 3 en zelfs 4 slaapkamers. Van terras appartementen met Spaanse patio tot penthouses, ze zijn allen even mooi en hebben zeezicht! De penthouses zijn uiteraard naast een eigen terras voorzien van een dakterras. Informeer bij ons naar de vrije mogelijkheden. De vanafprijs bedraagt: € 279.000,00 exclusief 10% BTW.

Een fantastische plek om met vrienden en familie zelf te genieten en tevens via onze eigen verhuurorganisatie gemakkelijk inzetbaar als verhuurobject. Kortom: een win-win locatie!

Wij informeren je graag over de gunstige financiële mogelijkheden in Spanje zeker als je bij ons voor ook verhuren en zelf gebruiken kiest!

www.dreamhomemarbella.nl

Gegevens

Project ID323723

Prijs€ 294.500 - € 449.000 exclusief btw

Woonoppervlakte 53 - 126m2

Verwachte oplevering 2022 - 2023


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen



Adres

Adres Calle Tranco 4

Postcode 29649

Plaats Las Lagunas De Mijas, Málaga

Land Spanje

Regio Malaga

Aangeboden door:

Hacienda el Sueño

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project