Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Murcia

Alicante, Spanje

€ 310.500

Woonoppervlakte 100m2
Perceeloppervlakte 200m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

De huizen zelf zijn ontworpen om comfort, privacy en efficiëntie te maximaliseren. Deze waarden strekken zich uit over de hele ontwikkeling, van waaruit u binnen enkele minuten toegang heeft tot de geneugten van de stad en de plaatselijke stranden, evenals hoogwaardige medische voorzieningen, terwijl u geniet van rust en vrede wanneer u thuis bent. Handig voor verre reizen, er zijn twee luchthavens binnen minder dan een uur rijden. De Spirit Villa's vertegenwoordigen een werkelijk baanbrekende ervaring van het leven in de wenselijke Costa Calida! De architecten en ontwerpers begrijpen heel goed hoe een huis in zijn omgeving moet passen. De woningen zijn onopvallend om het landschap niet te overweldigen. Als u in uw tuin staat, krijgt u echter een uitgesproken indruk in de bergen te zijn. De muren zijn gemaakt met een gedeeltelijk stenen façade die een warme, natuurlijke glans afgeeft, waardoor de structuur opgaat in de omgeving en tegelijkertijd een efficiënte thermische barrière vormt. Zelfs de platte daken bieden groene vergezichten, uit welke richting je ook kijkt. In een gebaar om te functioneren en te vormen, zijn inheemse planten op de daken geplaatst om het gevoel van een andere natuurlijke ruimte te creëren. Naast hun esthetische eigenschappen en hun aroma's, werken de planten ook als insectenwerende middelen voor ongedierte zoals wespen en muggen om uw comfort verder te vergroten. Binnenruimtes zijn zorgvuldig gecreëerd met logische en comfortabele stromen ertussen, en grote kamers met royale kastruimte. 2 slaapkamers, 2,5 badkamers 99,5 m² woonoppervlak 200,3m² totale oppervlakte Privé tuin en zwembad (3x6m) Van 366m² – 731m² Percelen Vanaf € 310.500 (vanaf prijs) Carport Prive zwembad Optioneel: Zonnepanelen Keuken Witgoed Gassysteem Oplaadpunt elektrische auto Haard Lift (Voor villa's met 2 verdiepingen) Extra opbergruimte in gang

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID324064

ID makelaar7922

Prijs€ 310.500

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 30001

Plaats Murcia

Land Spanje

Regio Alicante

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Global Spain

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning