Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Murcia

Alicante, Spanje

€ 262.000

Woonoppervlakte 102m2
Perceeloppervlakte 545m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Deze villa's zijn gelegen op een perceel van 545m² en bestaan uit 3 slaapkamers en 2 badkamers. Ze zijn gebouwd met de beste materialen en zijn ook voorzien van ingebouwde kasten en elektrische zonnewering.De villa's zijn gelegen in een privé-urbanisatienbsp;met alleen privétoegang en videobewaking door het hele complex.nbsp;De urbanisatie bevindt zich ten noordwesten van Murcia, in een natuurlijkenbsp;omgeving tussen drie bergketens, Sierra del Molino, Sierra de San Miguel en Sierra del Puerto. Het is gelegen in de buurt van het heiligdom van de Virgen de la Esperanza, het Archeologisch Museum van Calasparra, het Casa Granero del Conde del Valle de San Juan, de Fuente del Arrocero, de Rijstmuseum, de klokkentoren, het Predamientos-park, de Cueva del Puerto, de Villa Vieja-site, de Almadenes-kloof, het uitkijkpunt Las Lomas, Vega Arrocera, de Sotos en het Ribera de Cañaverosa-bos (natuurreservaat), het kasteel van San Juan de Calasparra, enz. U kunt er dus genieten van historisch erfgoed, musea, natuur en gastronomie.nbsp;

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID324096

ID makelaar8136

Prijs€ 262.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 30001

Plaats Murcia

Land Spanje

Regio Alicante

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Global Spain

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning