Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Parc De Maasmeren

Gelderland, Nederland

€ 273.500 v.o.n. exclusief btw

Parc De Maasmeren

  • Compleet ingericht geleverd en een hoogwaardige bouwwijze

  • Verhuur verplicht met ruime mogelijkheden tot eigen gebruik

  • Aantoonbaar interessant rendement (5,4% netto) door huidige verhuur van bestaande woningen

Op deze unieke locatie aan de Maas wordt een kleinschalig park met in totaal 23 vrijstaande recreatiewoningen gerealiseerd: Parc de Maasmeren. In de eerste fase worden 14 recreatiewoningen (6-pers.) gerealiseerd, die allemaal bij of nabij het water zijn gelegen. De woningen worden compleet ingericht opgeleverd.

Wil je investeren in een recreatiewoning? Om te verhuren of te verhuren in combinatie met eigen gebruik? Dan is dit een buitenkans. Want deze locatie en de omgeving bieden alle mogelijkheden voor een ontspannen verblijf. En dat op slechts 14 km van hartje Den Bosch én met een directe vaarverbinding naar de Maas! Kortom: een prachtig decor om huurders in te verwelkomen of met het gezin in te ontspannen.

Planning
Parc de Maasmeren wordt ontwikkeld in 2 fases waarbij totaal 23 recreatiewoningen worden gerealiseerd. De eerste fase bestaat uit 14 stenen woningen. Negen van deze woningen zijn reeds in juni 2022 opgeleverd en de verhuur is gestart. De oplevering van de overige vijf woningen is gepland in het laatste kwartaal van 2022. De resterende 9 woningen (fase 2) komen naar verwachting later dit jaar voor verkoop beschikbaar. Realisatie van deze woningen is gepland in 2023.

Omgeving
De woningen kijken uit over uitgegraven zandplassen met helder water. De locatie biedt watersporters een breed aanbod aan recreatiemogelijkheden. In het bezit van een boot? Dan zijn er mogelijkheden om een ligbox te huren van waaruit de Maas kan worden bevaren. Kortom: recreatiemogelijkheden te over! Meer zin in een dagje relaxen? Op het strand met ligweide of op eigen terras is het prima toeven op een stralende zomerdag. Of geniet op het terras van restaurant Brandend Zand, gelegen bij Parc de Maasmeren.

Gegevens

Project ID324157

Prijs€ 273.500 v.o.n. exclusief btw

Aantal units 23

Woonoppervlakte 77m2

Perceeloppervlakte 164m2

Verwachte oplevering 2022 - 2023

Verwachte rendement 4-6%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Zandstraat 8

Postcode 5331 PG

Plaats Kerkdriel

Land Nederland

Regio Gelderland

Aangeboden door:

Vakantiemakelaar

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project