Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Los Balcones - Los Altos Del Edén

Alicante, Spanje

€ 335.000

Woonoppervlakte 83m2
Perceeloppervlakte 173m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Nieuwe prachtige penthouses in Los Balcones, Torrevieja beschikbaar met een startprijs van 260.000 euro. Torrevieja (Valenciaans: Torrevella, wat de oude toren betekent) is een badplaats gelegen aan de Middellandse Zee, 41 km ten zuiden van Alicante in Spanje. De gemeente beslaat 71 km², bezit ongeveer 20 km kust en telt 84.213 inwoners (1 januari 2016). Vroeger was echter de zoutwinning uit zoutmeren, de Salinas van Torrevieja en La Mata, de hoofdactiviteit. De zoutwinning is nog van behoorlijke omvang. De penthouses bevinden zich op een zeer goede locatie. Ze liggen heel dicht bij het Universitair Ziekenhuis van Torrevieja, dicht bij de zoutmeren en de zee en op loopafstand van een supermarkt en een paar bars. De penthouses hebben een open keuken met zicht op de woon- en eetkamer. Alle witgoed is bij de prijs inbegrepen. Uw verwachtingen zullen worden waargemaakt, want de appartementen hebben ook: Elektrische jaloezieën; Volledig afgewerkte kasten; Doucheschermen; Wastafels, vloerverwarming en spiegels met LED in de badkamers; Installatie van alarm; Internetten; Daarnaast is een opstalverzekering voor 1 jaar inbegrepen; Verder zijn de bovenste verdiepingen voorzien van buitenverlichting en pre-installatie voor buitenkeuken.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID324853

ID makelaar8153

Prijs€ 335.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Global Spain

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning