Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Leisure Time

Leisure Time
De Roterij 13
4328 BB Burgh-Haamstede
Nederland
+31 111 651234
https://www.leisuretime.com/

Aanwezig op beurs:

29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht
14 - 15 oktober 2023 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 10
Ondernemingsnummer / KVK: 77112598
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname 2023
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2020

Medewerkers

Tom van Rees

Founder

Over Leisure Time

Bereid je voor op een nieuwe manier van het adverteren van jouw accommodatie(s) in de concurrerende online boekingswereld. Het adverteren van accommodaties is nog nooit zo lonend geweest! Weg met de ultra hoge commissies, onredelijke afspraken, onrealistische verplichtingen en bindende voorwaarden die het je lastiger dan ooit maken om accommodaties te promoten en gastrelaties op te bouwen. Leisure Time introduceert een geheel nieuw, eerlijk en eenvoudig online boekingsportaal waar jouw accommodaties kunnen schitteren! Wij richten ons graag op onze ambitie om marktleider te worden in het online promoten van jouw accommodaties op de best mogelijke manier zodat jij je aandacht kan richten op het verzorgen van een onvergetelijke vakantie voor jouw gasten! “Het is onze missie om de online boekingswereld een eerlijk en vernieuwend alternatief te brengen waarbij duurzame relaties centraal staan.” Het is tijd voor een nieuwe manier van boeken en adverteren! Hebben wij je interesse gewekt? Kom langs in onze stand!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Leisure Time

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden